Eva Monfort

Medicina Tradicional Xinesa | Estètica Acupuntural

El meu espai

Acupuntura a Igualada

Sempre vaig saber que quan obris el meu espai, necessitava que fos un espai de pau.

Si volteu per la travessia de Sant Sebastià d’Igualada, no us oblideu de visitar-me al número 3, 1er pis. M’encantarà mostrar-vos on treballo i estic segura que sentireu la bona energia que desprèn aquest centre d’acupuntura a Igualada. 

Alguns ja coneixereu l’espai ja que el va fundar el prestigiós homeòpata, el Dr Manel Mateu Ratera. Qui segueix visitant a la consulta del costat i amb qui hem creat molt bona sinergia. 

També disposo de l’equipament adequat per oferir-vos una bona teràpia amb agulles de primera qualitat, una camilla ample i agradable, ventoses, làmpada infraroja mineral TDP, il·luminació agradable, etc…

Us deixo unes imatges del meu espai. I podeu trobar la ubicació exacta a aquí

Ara ja coneixeu una mica més el meu espai, només falta que us animeu a venir i descobrir la meva gran passió, la Medicina Tradicional Xinesa. Creieu-me, us pot ajudar molt. Podeu trobar ressenyes de persones que ja m’han visitat fent clic a aquí.

Contextualització:

La consulta està ubicada al vell mig d’Igualada, a la part més antiga de la ciutat, al costat de l’antiga muralla, un lloc ple de vida. És un carrer peatonal ideal per passejar amb la família i si heu de venir amb cotxe, a la Plaça de la Creu hi trobareu un bon parking per estacionar (1 minut caminant). El casc antic d’Igualada és un espai molt important d’oci i comerç, així si veniu a la consulta podeu aprofitar i donar un volt pels carrers del voltant i a la vegada descobrir alguns edificis increïbles que tenim al mig de la ciutat.

Deixa’m cuidar del teu benestar.

Contacta’m

© 2024 Eva Monfort

Autor Anders Norén