Eva Monfort

Medicina Tradicional Xinesa | Estètica Acupuntural

Medicina Tradicional Xinesa

Teràpies que ofereixo

La Medicina Tradicional Xina disposa de diverses eines terapèutiques per abordar el procés de salut o malaltia en què es troba la persona. Mitjançant l’aplicació d’agulles, calor, pressió o altres tècniques en una o més zones corporals s’ajuda al cos a restablir els seus desequilibris.

Mitjançant la medicina tradicional xinesa podem curar o mitigar els efectes de totes les malalties d’una manera més respectuosa per al nostre organisme. Aquestes teràpies també són molt indicades si pateixes malestar general, problemes d’ansietat o tens uns propòsits concret com voler deixar de fumar o voler aprimar-se.

Acupuntura:

La tècnica d’inserció de fines agulles en punts d’acupuntura, així com la seva manipulació, provoca canvis en el funcionament de l’organisme i ajuda a restaurar la seva harmonia.

Moxibustió:

Mitjançant la combustió d’Artemisa (comunament coneguda com moxa), s’aplica la calor sobre determinats punts o regions del cos per estimular punts acupunturals, augmentar el flux de sang (Xue) i de l’energia (Qi). Es pot utilitzar mitjançant l’aplicació manual, col·locant-la en una agulla d’acupuntura, o bé posant la moxa dins d’una petita caixa que permet el seu ús en una zona més àmplia.

Ventoses:

Gràcies a l’ús d’una o diverses ventoses que s’apliquen directament sobre la pell, es crea una succió que promou un increment del flux de sang i Qi. Poden utilitzar-se de manera fixa o bé mobilitzant-les per incidir en una àrea més extensa i modificar el seu efecte terapèutic.

Avui en dia grans atletes com en Michael Phelps i Neymar Jr entre d’altres utilitzen aquesta tècnica per recuperar-se dels esforços de la seva professió.

Auriculoteràpia:

Aquest mètode consisteix a tractar i diagnosticar desequilibris del cos humà a través del pavelló auricular, donat el seu caràcter de microsistema.

L’estimulació dels punts reflexos envia missatges des del Sistema Nerviós Vegetatiu cap a la medul·la espinal i al cervell, provocant canvis bioquímics i en la conducció neuronal, que desencadenen reaccions que retornen la homeòstasi. En Medicina Xina és una tècnica coadjuvant a l’acupuntura molt efectiva.

Lifting Facial Acupuntural:

Aquest mètode és una teràpia única dissenyada per reduir, minimitzar i corregir les evidències visuals de l’envelliment, tractant de forma personalitzada les causes i manifestació d’aquest procés que s’expressen de manera única a cada persona.

El Lifting acupuntural és una alternativa a l’operació de Lifting Estètic, ja que evita els riscos de sotmetre’s a una operació i un post operatori i per altra banda és un tractament molt més econòmic i natural.

A poc a poc i a mesura que es va completant el tractament, les arrugues es desdibuixen i es minimitzen i fins i tot desapareixen de la nostra cara.

A les sessions s’informarà i aconsellarà al pacient dels tipus d’aliments que més poden beneficiar la seva patologia, així com elements externs per tenir cura de la pell i la salut.

Deixa’m cuidar del teu benestar.

Contacta’m.

© 2024 Eva Monfort

Autor Anders Norén