Eva Monfort

Medicina Tradicional Xinesa | Estètica Acupuntural

Estètica Acupuntural

Rejoveniment facial amb acupuntura

Aquest mètode és una teràpia revolucionària dissenyada per reduir, minimitzar i corregir les evidències visuals de l’envelliment, tractant de forma personalitzada les causes i manifestacions del procés d’envelliment que s’expressen de manera única a cada persona.

El Lifting acupuntural és una alternativa a l’operació de Lifting Estètic, ja que evita els riscos de sotmetre’s a una operació i un post operatori i per altra banda és un tractament molt més econòmic i natural.

Per aconseguir això, s’estudia cada cas individualment i es pacten amb el pacient les zones a tractar. Un cop establert el protocol d’actuació es procedeix a d’inserció de les agulles a la cara, coll, orella, mans… Les agulles utilitzades són les més primes del mercat i contràriament a la pràctica habitual s’utilitzen agulles Japoneses i no Xineses, garantint així la inserció no dolorosa i la màxima precisió.

Alguns punts es corresponen amb punts d’acupuntura però la majoria de punts que utilitzem en una sessió de lífting són punts específics per a la tonificació de la pell d’ús exclusiu en el camp de la Bellesa Facial.

Al mateix temps que fem el tractament, treballem la resta del cos per aconseguir l’equilibri intern i per tant també l’extern, segons els Fonaments de la Medicina Tradicional Xinesa. Les bosses als ulls, la flacciditat de la pell, la sequedat, les arrugues entre les celles, són degudes a patologies o disharmonies d’òrgans interns, amb l’acupuntura i amb bons hàbits es poden obtenir resultats sorprenents.

Per dur a terme el tractament correctament, no s’aconsellen sessions individuals, sinó cicles de mínim 8 sessions i després es recomana una sessió recordatori cada tres o quatre mesos.

Resultats

Els resultats dependran de cada tipus de pell, de com la cuidem, com ens alimentem, generalment els resultats s’aprecien cap a la setena sessió, des de les primeres sessions tindrem la sensació de fer “bona cara”.

La tècnica de l’acupuntura consisteix en la inserció d’agulles, tant proximals com distals en punts específics, previ diagnòstic mèdic segons la Medicina Tradicional Xinesa, per portar la sang i el Qi a les zones més danyades i treballar des de l’interior el procés que exterioritzem, en forma d’inflamació, sequedat, deteriorament de la pell etc… Aquesta tècnica juntament amb la correcció d’hàbits nocius per a la salut i una dieta que s’adeqüi a les necessitats de cada un, pot arribar a obtenir efectes que es poden començar a percebre des de la cinquena sessió i poden mantenir-se en el temps fins a dos anys si se segueixen les pautes adequades.

A les sessions s’informarà i aconsellarà al pacient dels tipus d’aliments que més poden beneficiar la seva patologia, així com elements externs per tenir cura de la pell i la salut.

Deixa’m cuidar del teu benestar.

Contacta’m

© 2024 Eva Monfort

Autor Anders Norén